Μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τα pancakes. Τα φτιάχνουμε σε λίγα μόνο λεπτά και τα απολαμβάνουμε ιδανικά με παρέα.

Μυστικά για να φτιάξετε τα τέλεια pancakes.

Μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τα pancakes. Τα φτιάχνουμε σε λίγα μόνο λεπτά και τα απολαμβάνουμε ιδανικά με παρέα. Πάμε γρήγορα στο κυρίως θέμα μας και ας δούμε τα βασικά μυστικά για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Μπέικινγκ πάουντερ και μαγειρική σόδα:

Όποιο και να χρησιμοποιήσουμε, προσέχουμε τη συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί καιρό καθώς κινδυνεύουν τα pancakes μας να μη φουσκώσουν όπως πρέπει. Επίσης, προσοχή με τη μαγειρική σόδα καθώς λίγο παραπάνω από τη συνιστώμενη δόση και τα pancakes μας θα πικρίζουν.

Αντικολλητικό τηγάνι:

Ιδανικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αντικολλητικό τηγάνι το οποίο θα το βουτυρώσουμε ή θα το λαδώσουμε ελαφρώς. Έτσι δεν θα μας κολλήσουν τα pancakes και θα ψηθούν όπως πρέπει.

Σωστή ομογενοποιήση υγρών και στερεών υλικών:

Για να πετύχουμε ένα μείγμα με όσο το δυνατόν λιγότερους σβόλους, πρώτα πρέπει να ανακατέψουμε όλα τα στερεά υλικά μεταξύ τους και έπειτα να προσθέσουμε οποιοδήποτε υγρό στοιχείο.

Προσοχή στο ανακάτεμα:

Αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά και έχουμε ένα λείο μείγμα πρέπει να σταματήσουμε το ανακάτεμα. Το υπερβολικό χτύπημα του μείγματος θα χαλάσει το τελικό αποτέλεσμα των pancakes μας.

Δώστε χρόνο αφού χτυπήσετε το μείγμα:

Μόλις αποκτήσουμε ένα ομειογενές μείγμα είναι απαραίτητο να το αφήνουμε 20-30 λεπτά περίπου να ξεκουραστεί. Έτσι τα pancakes μας θα γίνουν πιο αφράτα και πιο μαλακά.

Προσοχή στα υπολείμματα μετά από κάθε τηγάνισμα:

Για να μην κολλήσουν τυχόν καμένα υπολείμματα τα pancake, πρέπει να καθαρίζουμε το τηγάνι μας έπειτα από κάθε δόση που τηγανίζουμε.

Με αυτές τις μικρές λεπτομέρειες θα πετύχετε σίγουρα το τέλειο αποτέλεσμα για τα αγαπημένα όλων pancakes.

Βρείτε εδώ την μοναδική συνταγή μας για pancakes!

Δείτε Ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

The maximum upload file size: 512 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Instagram
Εγγραφή
Εγγραφή
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon